Hoesjes Jeugdvakantiewerk Goirle

Hoesjes Jeugdvakantiewerk Goirle

Bestel hier de enige echte hoesjes van het Jeugdvakantiewerk Goirle! Jeugdvakantiewerk Goirle, ookwel bekend als het JVW, is hét evenement van het jaar voor de basisschool kinderen van Goirle en Riel. Elk jaar organiseert het JVW een week vol sport, spel en spanning samen met de vele vrijwilligers. Maar dit wist jij natuurlijk al lang! Wat je misschien niet wist: je kan nu ook hoesjes krijgen met het logo van het JVW!

Speciaal voor het 40-jarige jubileum van het Jeugdvakantiewerk zijn er speciale hoesjes gemaakt. Deze kun je hier bestellen! Het allermooiste is nog dat je hiermee het JVW direct steunt, omdat een deel van de opbrengst wordt gedoneerd aan het Jeugdvakantiewerk. Zo steun je jouw favoriete organisatie én heb je een gaaf hoesje dat je herrinerd aan die leuke JVW-weken!

Zelf doen wij ook al jaren mee met het JVW en dragen wij deze mooie organisatie een warm hart toe. We hebben samen dan ook al ruim 25 jaar ervaring als (hulp)leiding en doen nog steeds elk jaar mee met het Jeugdvakantiewerk. Als je een vraag of opmerking hebt mag je ons natuurlijk ook altijd even aanspreken op of rond het JVW terrein. Je kan ons ook altijd even een mailtje sturen via info@persoonsav.nl of even bellen via 085-0609889.

 

Groetjes,

Jordy & Anne, Daan, Jimmy